bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het project

Op een van de kavels aan de Dorpstraat in Dreumel ben je vrij om jouw droomhuis te realiseren. De omgeving maakt deze droom compleet.

Wonen in de natuur

Wonen in Dreumel betekent wonen in de natuur. Lekker struinen langs de Waal door de prachtige uiterwaarden, een stuk fietsen over de dijk of in de lente genieten van de appelbloesem: in Dreumel is het heel gewoon. Je woont te midden van al dit moois en ervaart zo de schoonheid van ieder seizoen.

Bereikbaarheid

Dreumel is uitstekend gelegen. Via de provinciale Van Heemstraweg en de Prins Willem Alexanderbrug ben je zó op de A15 en de A2. Met de auto ben je in nog geen 25 minuten in Tiel. In een half uur ben je in Den Bosch en via de Maas en Waalweg ben je binnen 40 minuten in het centrum van Nijmegen. Ga je er graag op uit met de fiets? Via het voet-/fietsveer vanaf Wamel is Tiel heel gemakkelijk bereikbaar. Je staat direct midden in de stad.

Recreatie in de omgeving

De directe omgeving biedt veel recreatiemogelijkheden voor water- en natuurliefhebbers. De dijk leent zich uitstekend voor een stuk hardlopen of skeeleren. Misschien houd je meer van het water? Met de prachtige recreatiegebieden De Gouden Ham en Lithse Ham om de hoek voel jij je toerist in jouw eigen omgeving.